Vacature Administratief Medewerker/Medewerkster

 

Wij zijn op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER/MEDEWERKSTER

Lijkt het je leuk om te werken voor een bedrijf met een informele werksfeer, waar de lijnen kort zijn en gewoon doen gek genoeg is én herken jij je in onderstaand profiel, stuur dan je CV of neem contact met ons op.

Functieomschrijving

Wat houdt de functie in?

Als administratief medewerk(st)er ben je werkzaam in een dynamische werkomgeving. Je bent minimaal 25 uur per week beschikbaar, maar je mag ook meer werken. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens standaard kantoortijden.

Deze uren zijn flexibel inzetbaar. Onze voorkeur gaat uit naar een vijfdaagse werkweek. De dagen en werktijden zijn in overleg.

Je bent verantwoordelijk voor het administratief verwerken en controleren van diverse gegevens. Jij ontzorgt en helpt je collega’s met de administratieve werkzaamheden. De uitvoering van de werkzaamheden wordt geleerd in de praktijk onder begeleiding van een ervaren medewerker.

Wij komen voor deze functie graag in contact met vlotte, flexibele en vooral service gerichte medewerkers op minimaal MBO niveau. Verder ben je leergierig en stressbestendig.

Wat verwachten wij van jou?

  • Communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal;
  • MBO werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met de computer is een must;
  • Je bent accuraat en nauwkeurig;
  • Je bent flexibel en toont initiatief.

Wat mag je van ons verwachten?

Als je bij Nijdam komt werken, dan word je opgenomen in een groot en gezellig familiebedrijf. Persoonlijke aandacht en waardering vinden we belangrijk. We werken graag samen, helpen elkaar en zoeken elkaar graag op voor een BBQ of borrel. We regelen onze zaken netjes en zorgen dat je je salaris altijd op tijd ontvangt.

Ben jij de servicegerichte collega die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer!

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan

Parttime uren: 25-40 per week

 

Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact met ons op via 050-5262688 of

mail je CV naar sollicitaties@nijdamgroningen.nl

Direct solliciteren

 

 

Vragen? Direct contact