Sinds 1935
Maatwerk in
Transport
Nieuws & Innovaties
Bekijk al het nieuws
Nieuwe website

Nieuwe website

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn is onlangs onze nieuwe website online geplaatst. Wij zijn trots en enthousiast om dit met u te delen.
 
Vacature int. chauffeur

Vacature int. chauffeur

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een internationaal chauffeur (fte). Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan, stuur dan je motivatiebrief met cv naar info@nijdamexpeditie.nl  
 

Uw specialist in transport, op- & overslag, opleggerbouw, technisch onderhoud en verhuur van bedrijfsruimte

Voor elk vraagstuk in transport, logistiek, expeditie, op- & overslag en bedrijfsruimte biedt Expeditiebedrijf H. Nijdam in Groningen een oplossing. Wij zijn uw ervaren specialist in (inter-) nationaal huiftransport, exceptioneel transport, expeditie, warehousing, op- & overslag, verhuur van ruimte, onderhoud & APK van vrachtwagens en opleggerbouw.

Lees meer over ons bedrijf

Betrouwbaarheid en vakmanschap in transport en distributie

Expeditiebedrijf H. Nijdam onderscheidt zich in kwaliteit en vakmanschap in transport en expeditie. Met een vast team Nederlandse chauffeurs bedienen wij onze zeer trouwe klantenkring. Betrouwbaarheid is een van de belangrijkste pijlers onder onze kwaliteit, afspraak is afspraak. Met ons jonge, representatieve en goed onderhouden wagenpark van zo’n dertig auto’s verzorgen wij uw nationale en internationale huiftransporten en exceptionele transporten en distributie.

Lees meer over ons bedrijf

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op vie het formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Verhuur, technische en logistieke diensten

Expeditiebedrijf H. Nijdam biedt een compleet pakket diensten in transport, logistiek en expeditie. Zo kunt u bij ons terecht voor op- & overslag, warehousing, bouw op maat van Zwalve Trailers, service & apk aan al uw vrachtwagens, huur van bedrijfsruimte, bedrijfsterrein en kranen met machinist.

Lees meer over onze logistieke diensten