Specialist in (inter-) nationaal transport en logistiek

Expeditiebedrijf H. Nijdam is specialist in (inter-) nationale transportoplossingen. Kwaliteit en (lever-) betrouwbaarheid zijn onze speerpunten. Onze chauffeurs zijn het gezicht van ons bedrijf, die helder en duidelijk met onze klanten moeten kunnen communiceren. Daarom werken wij met een vast team Nederlandse chauffeurs die uw taal spreken.

Kwaliteit

Onze kwaliteit zit in het werken met een jong en representatief wagenpark van zo’n dertig auto’s, die uitstekend worden onderhouden in onze eigen werkplaats. Dankzij ons sterke netwerk bieden wij transportoplossingen voor elke vervoersvraag in West-Europa met de nadruk op de Benelux en Duitsland.

Vragen? Direct contact

Leverbetrouwbaarheid

Dankzij onze grondige en doordachte planning is onze leverbetrouwbaarheid groot. Afspraak is afspraak. Al onze vrachtauto’s zijn uitgerust met gps, zodat transporten altijd traceerbaar zijn. Wilt u weten wat de status van uw transport is, dan kunnen wij u altijd snel voorzien van de gewenste informatie.

Huiftransporten met coilbed

Al vele jaren zijn wij een trouw partner van staalbedrijven in transport van staalrollen voor onder meer de auto-industrie. Daarom zijn al onze tautliners (schuifzeilenopleggers) uitgerust met een schuifdak en coilbed. Wij produceren al onze opleggers in eigen beheer sinds de overname van de bekende trailerbouwer Zwalve.

Transport met kooiaap

Zoekt u een transporteur die volledig zelfstandig kan laden en lossen,? Wij zijn specialist in transport met meeneemheftruck, in de volksmond beter bekend als kooiaap. Met ons kooiaap-transport kunnen wij snel laden en lossen op elke locatie, ook waar u niet direct een heftruck paraat hebt, bijvoorbeeld op een bouwlocatie.

Exceptionele transporten

Wij zijn gespecialiseerd in exceptionele transporten van projectlading zoals groot formaat staalplaten. Hiervoor beschikken wij over onder meer semi-diepladers en open opleggers. Onze gespecialiseerde chauffeurs hebben voor dit specialistische werk de gewenste kennis en ervaring in huis. Naast deze expertise beschikken wij voor exceptionele transporten over alle vereiste vergunningen en ontheffingen, zoals doorlopende breedte-ontheffingen en certificeringen voor het vervoer van afvalstoffen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op vie het formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!