Warehousing, op- & overslag en logistiek projectmanagement

Opslag, handling en beheer van uw goederen zijn bij ons in goede handen. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd, betrokken en ervaren. Hun vakmanschap en onze kwaliteitszorg zijn voor u een garantie dat u uw waardevolle spullen met een gerust hart bij ons kunt achterlaten.

Vragen? Direct contact

Warehousing

Wij bieden vijfduizend vierkante meter faciliteiten voor vakkundige warehousing van een breed scala aan producten, variërend van pallets of bigbags tot vaten of containers. Wij beschikken over een uitstekend Warehouse Management Systeem, waarmee wij alle informatie over uw goederen nauwkeurig bijhouden en altijd paraat hebben als u die nodig hebt.

Op- en overslag van goederen

Met geavanceerde faciliteiten en volop ruimte voor op- en overslag bieden wij u een totaaloplossing voor uw complete transportproces zodat u slechts één logistieke partner hebt. Ompakken, verpakken, voorraadbeheer, labelen en distributie: wat u ook wenst, wij verzorgen voor u de complete opslag, overslag en bewerking. De lijnen zijn kort, uw contactpersoon is snel en goed bereikbaar.

Logistiek projectmanagement

Als logistieke ketenpartner ontzorgen wij u desgewenst volledig in uw logistieke processen. In welke branche u ook actief bent, met projectmanagement nemen wij u de logistieke zorgen volledig uit handen: wij zorgen ervoor dat alle producten op het gewenste moment op de afgesproken locatie worden afgeleverd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op vie het formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!