Garagebedrijf voor trucks & trailerbouw

Expeditiebedrijf H. Nijdam is uw specialist in technische diensten op logistiek gebied. Transportondernemingen kunnen bij ons terecht voor service, onderhoud en apk van vrachtwagens en de bouw op maat van alle types trailers en opleggers.

Vragen? Direct contact

Garagebedrijf voor vrachtwagens

Ons eigen garagebedrijf is gespecialiseerd in vakkundig onderhoud, reparaties en apk-keuringen van vrachtwagens. In deze werkplaats onderhouden wij niet alleen ons eigen wagenpark, wij zijn ook onze collega-transportbedrijven graag van dienst met complete en uitstekende service.

Bouw van NBT-Zwalve trailers en opleggers

NBT-Zwalve trailers bouwt alle types aaanhangwagens en opleggers op maat tegen een zeer scherpe prijs. De uitgekiend geconstrueerde NBT-Zwalve trailers hebben een grote reservecapaciteit, lange levensduur, lage onderhoudskosten en een hoge restwaarde. Dankzij verdubbeling van afsteunbasis is de stabiliteit van NBT-Zwalve trailers superieur. Optimaal veercomfort van de gepatenteerde NBT-luchtvering minimaliseert de kans op transportschade. NBT-Zwalve aanhangwagens en opleggers zijn geschikt voor eenzijdige belading en hebben flexibele inbouwmogelijkheden.

Meer over NBT b.v.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op vie het formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!