Verhuur van kranen en bedrijfsruimte

Als aanvullende dienstverlening biedt Expeditiebedrijf H. Nijdam u diverse huurmogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor de huur van zakelijke faciliteiten, al dan niet in combinatie met diensten op het gebied van logistiek en expeditie.

Vragen? Direct contact

Huur van kraan met machinist

Bent u op zoek naar een mobiele kraan met machinist? Ons kraanbedrijf beschikt over een diversiteit aan hijskranen en aanvullend materieel. Al onze vakkundige en ervaren kraanmachinisten zijn in het bezit van de benodigde certificaten en diploma’s. Zo bent u ervan verzekerd dat uw kraanwerk veilig en goed gebeurt. Onze hijskranen en materieel worden jaarlijks gekeurd conform alle geldende normen en eisen.

Huur van bedrijfsterrein

Hebt u tijdelijk extra ruimte nodig? Wij verhuren delen van ons bedrijfsterrein aan de Peizerweg in Groningen voor onder meer tijdelijke opslag, werkzaamheden buiten of de plaatsing van units. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Huur van opslagruimte

U kunt bij ons terecht voor de huur van opslagruimte. Wij verhuren deze kubieke meters ‘kaal’ of inclusief faciliteiten in de vorm van warehousing, altijd tegen een uitstekende prijs.

Huur van kantoorruimte

Zoekt u een vestigingslocatie voor uw bedrijf? U kunt bij ons terecht voor de huur van kantoorruimte. Het kan hierbij gaan om huur voor onbepaalde tijd of tijdelijke huur. Deze kantoorruimte is te vinden op ons terrein aan de Peizerweg in Groningen: een centrale, uitstekend bereikbare locatie in Noord-Nederland op een dynamisch bedrijventerrein. De kantoorruimtes die wij verhuren, zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op vie het formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!